els nostres serveis

Disseny gràfic

Disseny de treballs i comandes per part del nostre grup de dissenyadors gràfics i realitazció de proves de color. Comptem amb ordinadors d'última generació, escàners d'alta resolució, impressores digitals i filmadores C.T.P.

L'AJUDEM EN TOT

Té la idea però no sap com portar-la a fi? Ha fet un esbós en un tros de paper? Vingui a veure'ns i treballarem per aconseguir un producte de qualitat basat en les seves directrius. Farem realitat la seva idea!

ART FINAL

Si disposa d'un document que no és apte per iniciar la producció, ens encarregarem de corretgir-lo fins que obtinguem un producte de qualitat i amb els estàndard d'impressió correctes.

PARTIM DE ZERO?

Sap el que vol però no té res en mà? Realitzarem des de zero el producte fins que quedi satisfet. L'assessorem en tots el punts fins arribar al producte final. Plantejament, disseny, tria del suport i tipus d'impressió.

Impressió Digital

Amb la tecnologia Xerox® Versant® 180, La impressió digital és perfecte per a petits tiratges amb grans possibilitats de personalització i numeració. Papereria corporativa, targetes, flyers, díptics, tríptics, Cartells, catàlegs, butlletins, revistes, calendaris, etiquetes...

GRAMATGES I FORMATS

Tenim a la seva disposició papers de tots el gramatges. Des de òfsets de 80 g fins a estucats brillants o mats de fins a 350g. Vingui a veure la gama de cartolines Conqueror® ideals per treballs especials! Treballem amb formats des de 115 x 150 mm fins a 330 x 660 mm.

RAPIDESA

Realitzem pràcticament qualsevol feina en un temps rècord. Des del moment en que el disseny está aprovat, l'immediatesa de l'impresió digital entra en joc, gràcies a l'estalvi de certs processos que si es donen en la impressió Òfset.

ECONÒMIC

Un dels avantatges de la impressió digital, és la reducció el preu al no intervenir tants processos previs per a la seva producció. Si no té necessitat de realitzar un gran tiratge, no perdi de vista aquesta opció. I sense renunciar a una molt bona qualitat!

Experts en Òfset

Disposem de maquinària avançada capaç de fer grans tiratges amb la millor qualitat i rapidesa que el mercat demanda. Tecnologia CTP per a la producció pròpia de planxes, requerim menys temps per començar les produccions. Ideal per a tiratges mitjans i llargs.

UN TOT TERRENY

Gràcies a la capacitat de l'Òfset, se'ns obren encara més possibilitats en quant a suports d'impressió que podem oferir als nostres clients. Una gran varietat de gramatges i papers que d'altra manera no seria possible.

COLOR I MÉS COLOR

Impressions a 1, 2, 3 i 4 tintes amb la qualitat i garantia Pantone®! Necessita un color concret? un color ben viu?, que pràcticament brilli? Amb la gama de tintes planes que tenim a la seva disposició cap color se li resistirá.

METÀL·LICS?

Disposem de tintes metal·litzades Premium de Pantone, que faran que la seva feina es desmarqui de l'habitual per poder aconseguir aquella diferenciació que necessita.

Encunyats

Treballem des de els troquels més senzills fins als personalitzats de formes diverses. No sap com dissenyar el seu troquel? Nosaltres li fem!

Plastificats

Protegeixi el seu producte amb un dels acabats que mai passa de moda. Laminat en setinat mat o brillant segons li convingui més.

Numerats/Taladros

Realitzem numeracions, personalitzacions, taladrats, fendits i tot el necessari per lliurar-li la feina finalitzada i a punt per fer servir.

Perforats

Targetes perforades, penjadors per tèxtil, perforat per penjar a la paret, diferenciació o una forma de protegir-se contra còpia.

Encolats

Blocs de notes, blocs de papereria interna, llibres. L'encolat tradicional és l'acabat més elegant que pot haver-hi en una publicació que es preï. No només imprimim, els acabats també són cosa nostra!

Espirals

Catàlegs, manuals d'empresa, fitxes tècniques, feines escolars... L'enquadernació en espiral és una forma fàcil, econòmica, resistent i ràpida d'enquadernar el seu treball. Ah! També realitzem enquadernacions amb grapa!

Enquadernats

Disposem d'intercaladores que realitzen el procés de finalitzat de publicacions com revistes, quaderns, manuals i un llarg etc. Automatitzem la feina per aconseguir rapidesa i precisió a l'hora de realitzar el muntatge final.

Empaquetatge

Entreguem la seva comanda degudament empaquetada i protegida per al viatge. Dividida en pacs de la quantitat que vostè vulgui i degudament etiquetada i segellada. També fem l'entrega.

Copyright® 2022

logo Impremta

C. Major, 83-85   |   08397 Pineda de Mar (Barcelona)
T. 93 762 33 43   |   F. 93 767 14 39   |   W. 606 582 504

info@impremtarodriguez.com
produccio@impremtarodriguez.com
Avís Legal
Política de privacitat